Weryfikacja płatności trwa dłużej niż zwykle.
Jeśli dokonano płatności, dostęp zostanie aktywowany automatycznie. Nie płać ponownie. Spróbuj się zalogować za chwilę — jeśli płatność przeszła, wejdziesz do aplikacji.